Wie ben ik

Mijn naam is Charlotte Arts. Ik ben op 13 mei 1980 geboren in Apeldoorn, waar ik nog steeds met veel plezier werk als Natuurgeneeskundig Therapeut.

Waarom ik je wil helpen

In mijn jeugd had ik regelmatig last van keel- en oorontsteking. Later kwamen daar hooikoorts en huisstofallergie bij en kreeg ik jeuk in mijn mond en keel bij het eten van bepaalde noten en fruit. Ook kreeg ik Pfeiffer waarna ik vermoeidheidsklachten bleef houden.
Dankzij NAET-behandelingen ben ik genezen van al mijn allergieën en vermoeidheid. Ook heb ik nooit meer een keel- of oorontsteking gehad.
Ik kan alles weer eten, ben niet meer allergisch voor mijn kat en kan met mooi weer gewoon naar buiten zonder dertig keer achter elkaar te niezen. Kortom, mijn leven is weer leuk!

‘Leer er maar mee leven’

Door deze positieve ervaring ben ik zo enthousiast geworden dat ik me ben gaan verdiepen in NAET. Na het volgen van de vereiste opleidingen en cursussen mag ik mijzelf sinds begin 2008 gecertificeerd NAET-therapeut noemen. Regelmatig krijg ik cliënten in mijn praktijk die net als ik destijds van hun dokter te horen hebben gekregen ’leer er maar mee leven’. Dit is gelukkig niet nodig. Ik kan mensen die deze boodschap van hun arts of specialist horen wél helpen. Net zoals ik zelf ooit volledig genezen ben van mijn talloze allergieën.

Mijn opleidingen

· Access Bars
· NAET Basic
· NAET Advanced 1 en 2 
· Quantum Touch level 1 en 2
· Quantum Touch Supercharging
· Quantum Allergy
· Quantum Share
· Shiatsu massage
· Westerse Medische Basiskennis (PLATO)
· Chinese Geneeskunde
· Voedingsleer
· Touch for Health 1 t/m 4
· EFT (Emotional Freedom Techniques)